Bstar Sigorta Acentesi olarak Gri Sigorta ile acentelik anlaşması imzalanmıştır, Türkiye’nin her yerinde özellikle kasko alanında çalışmalarımız başlamış bulunmaktadır

2023-06-25   

21 Haziran tarihinde Bstar Sigorta Acentesi ve Gri Sigorta Şirketi, Gri Sigorta ürünlerinin tam yetkili acentesi olarak ve sigorta işlemlerine başlamak için Bstar Sigorta’nın İstanbul’daki genel merkezinde acente sözleşmesi imzalamıştır.

图片1

Bstar Sigorta Acentesi, Bstar International Group’a bağlı merkezi Hng Kong’da olan on yılı aşkın süredir faaliyet gösteren, dünya çapında 20’den fazla ülke ve bölgede şubesi bulunan ve 700.000’den fazla müşteriye hizmet sağlamaktadır.

Çok uluslu ve büyük ölçekli bir sigorta acenteliği grubu olan şirketimiz dünyadaki lider sigorta şirketleri ile iş birliklerine bağlı Asya bölgesinde özellikle Hong Kong’da en iyi acenteler arasında yerini almıştır. 2023 Yılında Bstar Internatıonal küresel kasko, sigortacılık işlemlerine yeni bir boyut kazandırarak start verecektir. Türkiye, Singapur, Malezya ve Çin bölgelerinde özellikle kasko ve tüm sigortacılık işlemlerinde lider sigorta şirketleri ile iş birlikleri sağlayarak, Hong Kong başarısının da üstünde küresel market için 2.0 planını başlatacaktır.

摄图网_600164015_wx_香港城市建筑全景图(非企业商用).jpg

Gri Sigorta ile yapılan iş birliği, Bstar Sigorta’nın Türkiye pazarına tam girişini gösteren önemli bir ilerlemedir. Bstar Sigorta gelecek dönemde sağlık sigortası, ferdi kaza sigortası branşlarında da büyüme sağlayacak ve Türkiye’nin en büyük sigorta acentelerinden biri olmak için çalışmalarını sürdürmeye devam edecektir.

Merkezi İzmir'de bulunan Gri Sigorta şirketi %100 yerli sermayeli bir ulusal sigorta şirketidir. Şirketin kuruluşundan bu yana "sigorta ahlakı" kurallarına uymak, sigortalılarının ve ülke çıkarlarını ön planda tutarak, yenilikçiliği, yaratıcılığı, dürüstlüğü, güveni ve insan odaklılığı şirketin temel değerleri olarak kabul etmekte ve çaba sark etmektedir. Sigortalılara maksimum faydayı sağlamayı hedef belirlemiş, farklı müşteri gruplarına optimize edilmiş kalitede sigorta ürünlerini sunmak ve sonunda tüm sigorta sektörünün gelişimine öncülük eden ulusal bir sigorta markası olmaktır. GRI Sigorta, şu anda Türkiye kasko ve konut sigortalarında nispeten yüksek bir pazar payına sahiptir ve önemli yerel sigorta markalarından biridir.

Bstar Sigorta ve Gri Sigorta iş birliği vizyoner ve gelecek planlaması kuvvetli iki güçlü yapıda şirketin birleşmesini sağlamıştır. Hiç şüphesiz, bu iş birlikteliği ile iki şirketinde daha hızlı büyüyeceğine ve aynı oranda Türkiye sigorta sektöründe yeni oluşumlar getireceği kaçınılmazdır.

Disclaimer: This article is reproduced from other media. The purpose of reprinting is to convey more information. It does not mean that this website agrees with its views and is responsible for its authenticity, and does not bear any legal responsibility. All resources on this site are collected on the Internet. The purpose of sharing is for everyone's learning and reference only. If there is copyright or intellectual property infringement, please leave us a message.

Newest

Links

Back to top
©Copyright 2009-2020 American news network      Contact Us   SiteMap